AutoMester feirer våre nye hjemmesider med 3 flotte kampanjetilbud

AutoMester hjulstillingskontroll - kr 990

Er du sikker på at du har riktig hjulstilling på bilen din? Det kan fort bli dyrt om ikke hjulstillingen er korrekt, og dekkene kan slites i løpet av kort tid. Så om du ikke er sikker på om hjulstillingen er korrekt, så kom til AutoMester og ta en hjulstillingskontroll.
Hvordan vet man at bilen trenger en hjulstillingskontroll?

  • Ser man tydelig skjev slitasje på dekkene, så bør man ta en hjulstillingskontroll.
  • Trekker bilen til en side, så sjekk lufttrykket i dekkene. Er dette riktig, så behøver bilen en hjulstillingskontroll.
  • Har bilen slitasje på både ytter- og innerkant av dekkene, er det stor sannsynlighet at det er feil lufttrykk i dekkene.


Ta hjulstillingskontroll hos AutoMester, det kan våre verksteder fagmessig utføre. Vi har topp moderne utstyr for å ta en hjulstillingskontroll, og for å utføre korrigeringer. Oppdager vi slakk, mangler eller større slitasje i hjuloppheng så kan vi gi en hyggelig pris på utbedring av dette.


AutoMester Klimaservice - kr 1.490

I april og mai har vi tilbud på klimaservice til kr 1 490,- inklusive arbeid og gass.
Alle bør ta ettersyn/service på bilens klimaanlegg annet hvert år, og alle bilfabrikanter anbefaler regelmessig vedlikehold. Hvis klimaanlegget fungerer optimalt, bidrar det til bedre helse, sikkerhet, økonomi og miljø. Likevel er klimaanlegget ofte det systemet i bilen som får minst vedlikehold.


Det er naturlig at klimaanlegget har en naturlig lekkasje på 5 – 15 % pr år, dette fordi at mange ikke bruker klimaanlegget hele året. Dette fører ofte til tørre og sprukne tetninger med påfølgende lekkasjer. Normalt kontroll-/serviceintervall er hvert andre år. Enkelte bilmodeller har temperaturstyring som ikke tillater klimaanlegget å koble inn når ute temperaturen er under et visst nivå. Disse vil naturlig ha et enda større vedlikeholdsbehov siden klimaanlegget står stille store deler av året.

 

AutoMester Økonomiservice - kr 2.390 for personbiler, kr 2.890 for varebiler

AutoMester økonomiservice passer for alle biler, og den sikrer god driftssikkerhet på din bil.
Produktet AutoMester service er vår velkjente 20 punkts sjekk, og inkludert er mobilitetsgaranti, og bytte av olje og oljefilter.
AutoMester økonomiservice er beregnet for person og varebiler. Vedlikeholdet inkluderer de viktigste servicepunktene på bilens motor, og samtidig kontrolleres punkter som har betydning for trafikksikkerheten på bilen.
Det byttes olje og oljefilter, og det kontrolleres 20 punkter som er relatert til sikkerheten på bilen.